#55 Laatste zondagloopje voor Parijs

De lente lijkt nu echt begonnen! Het was heel mooi weer vandaag, dus heerlijk om een rondje te lopen. Over precies een week sta ik aan de start in Parijs, dus dit was alweer de laatste zondagtraining.

IMG_8956Omdat het toch een soort generale repetitie was, had ik mijn ‘Parijse outfit’ aan. Dat kon makkelijk qua temperatuur. Volgende week wordt het trouwens zo’n 22 graden, dat zal nog best een beetje wennen zijn. Niet te snel starten in elk geval… Ik heb net ook nog maar zonnebrand gekocht speciaal voor het sporten. In Berlijn had ik er een hele zomer op zitten (dus was vrij bruin), dat is nu natuurlijk niet zo. Niets aan het toeval overlaten 🙂

FullSizeRender 4Ik ben naar het Westerpark en weer terug gelopen (12 km). Heen achter het station langs en door de Haarlemmerdijk/straat. Terug via de Brouwersgracht en voor het station langs. Het ging superlekker! Eigenlijk heb ik iets te snel gelopen, maar ik vind de taper-periode zooooo saai en ik barstte van de energie, dus ging lekker op tempo. Het was heel druk op straat en in het park. Ik vind het heerlijk om in een mooie, rustige omgeving te lopen, maar af en toe in de drukte is ook heel leuk.

Aan het einde kwam ik Luc tegen op de kade, dus we liepen samen terug naar huis. Snel douchen en naar de Arena voor de Klassieker: 2-1 gewonnen (had 6-0 moeten zijn), prima middagje dus!

FullSizeRender 5Donderdag ga ik nog een klein stukje rennen (de rest van de week heb ik geen tijd en het hoeft ook eigenlijk niet meer) en dan moet het zondag gebeuren. Vanmorgen met bietensap begonnen, lekkerrrrrrr!

12 km | totaal 622 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s