Eerste wedstrijd van het jaar: de Vondelparkloop

Schermafbeelding 2018-02-25 om 13.35.11Hoewel ik nog niet keihard aan het trainen ben – een marathon in de nabije toekomst helpt echt om in het ritme te komen – ben ik niet ontevreden over het verloop van de Vondelparkloop. Sterker nog, ik heb een PR gelopen! 10 km in 51.40; lang niet slecht.

Vorig jaar deden we als Team Bogortuin nog met zijn vieren mee, maar Luc (griep) en Vera (andere smoes) waren vandaag afgehaakt. Het was prachtig weer en lekker druk in het park. Goede omstandigheden dus om een persoonlijk record te lopen. En ondanks het feit dat ik nog niet op een drie-keer-per-week-trainingsschema zit, lukte het sneller te lopen dan ik ooit deed op de 10 km met mooie ‘rondetijden’. Dat smaakt naar meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s