‘Ambtenaren moeten meer zelfvertrouwen hebben’

Davied van Berlo, programmamanager Ambtenaar 2.0, interviewde mij deze week als hoofdredacteur van re.Public en PM over de toekomst van de overheid. Eerder sprak hij in dit kader onder meer met Jan Fraanje (gemeentesecretaris Boxtel), Marc Witteman (gedeputeerde in Flevoland), Arre Zuurmond (voormalig hoogleraar ICT en initiatiefnemer van de Kafkabrigade) en Roald Lapperre (plv. DG Agro op het ministerie van EL&I). Filmpjes, transcripties en samenvattingen van de interviews staan online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s