Training #5 Garmin is van slag

Heerlijk thuisgewerkt vandaag. En tussendoor – het was lekker rustig weer – een klein rondje hardgelopen. Op snelheid, dat wel. Als ik me goed heb ingelezen, is dat in een marathonvoorbereiding helemaal niet nodig. Maar ik wil over vier weken tijdens de Zandvoort Circuit Run wel enigszins een goede tijd lopen natuurlijk. Vorig jaar liep ik – in weer en wind – 1.09, dus het is een behoorlijke uitdaging mezelf te verbeteren.

Ik liep vandaag een rondje KNSM/Java. Bij de zeilschool was ik ineens al bij 5km, wat niet klopt. Dat weet ik, omdat ik vaker deze route loop. Eenmaal thuis zag ik dat Route 01 Forerunner 620Garmin (mijn sporthorloge) wat van slag was geweest. Ik ben (na 4 km) tot twee keer toe het water overgestoken (zie kaartje). Behoorlijk irritant eerlijk gezegd. Ik gebruik de afstand in combinatie met de tijd om te bepalen of ik goed gelopen heb en of er progressie in zit. Mailtje naar Garmin gestuurd, hopelijk is het op te lossen.

5 km | totaal 34 km | 59,0 kg | gem HS 159

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s