#11 Geen zin, toch gegaan

Na twee dagen hard werken plus het feit dat het koud, storm- en regenachtig was, had ik vanavond he-le-maal geen zin om te hardlopen. Toch gegaan, natuurlijk. Als ik nu al afhaak, kan  ik het überhaupt wel vergeten.

Schermafbeelding 2016-04-27 om 13.10.22Na afloop was ik heel blij! Het doet toch echt iets met je, dat lopen. Had wel de volledige 8 kilometer last van een spier in mijn rechterbil en na afloop was ik behoorlijk stijf. Het ging in het begin ook wat moeizaam, na vier kilometer dacht ik: ik hoop dat ik me straks pas zo voel na 40 kilometer… Maar uiteindelijk kwam ik er wel lekker in. Morgen dag vrij, Koningsdag. De koudste ever, dus lekker binnen lummelen.

PS de duurloop van afgelopen zondag heb ik geskipt. Drie keer trainen was vorige week wel genoeg, zo voelde ik aan mijn benen. En zaterdag had ik bij elkaar toch 6 kilometer gelopen, dus dat was slechts 2 km onder het beoogde aantal kilometers.

8 km | totaal 85 km | 60,8 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s