#12 Topweer! Toproute!

Superlekker gelopen zojuist! Het verschil met dinsdag was zo’n honderd procent, bizar. Misschien kwam het wel doordat ik gister he-le-maal niets heb gedaan (koude Koningsdag, dus alleen maar Breaking Bad – ja, ik loop achter – gekeken) en vandaag thuis heb gewerkt en dus niet naar Den Haag hoefde.

Schermafbeelding 2016-04-28 om 19.31.58Bus 65 naar RAI gepakt en vandaar uit naar huis gelopen. Langs de Amstel, door het Oosterpark en de Javastraat. Omdat ik thuis had gewerkt, was ik iets eerder dan normaal. Superleuk tijdstip, iedereen fietste naar huis, het was lekker druk in de stad. En het ging dus heel goed. Helaas geven Garmin en de Asics-app (via iPhone) behoorlijk uiteenlopende output:

Garmin: 8,4 kilometer, 5.51 min/km
Asics: 9,0 kilometer, 5.27 min/km

Via RunnerMaps had ik vooraf de route ongeveer bepaald op zo’n 8 kilometer. Wat dat betreft zou Garmin accurater moeten zijn en gezien het aantal minuten per kilometer is dat ook veel aannemelijker. Toch ben ik (nog steeds) niet helemaal tevreden over Garmin en ga hem terugsturen naar Coolblue. Betekent wel dat ik de komende weken afhankelijk ben van mijn iPhone… Ben wel benieuwd wat het ideale sporthorloge is. Anyone?

8 km | totaal 93 km | 60,8 kg

Een gedachte over “#12 Topweer! Toproute!

  1. Caroline zegt:

    Ikzelf was het zat met garmin toen mijn fenix3 na een half jaar besloot om niet meer met de satellieten te praten. Ben toen overgestapt op suunto ambit3, een heel goed horloge alleen het actuele tempo wordt deels bepaald door je armbeweging en schommelt nogal. Nu terug een garmin besteld hopelijk met meer geluk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s