#17 12 km door de week

Omdat ik zondag niet was gegaan – nog even wennen aan drie keer per week trainen – moest ik vandaag 12 kilometer lopen i.p.v. de 8 die in het schema staan.

Het was nog behoorlijk warm (we hebben een top Hemelvaart/Bevrijdingsweekend achter de rug met het mislopen van het kampioenschap als domper), maar een nieuwe drinkfles met nieuw spulletje (Peptiplus) deed wonderen. Ik heb superlekker gelopen, met muziek dit keer. Voor het eerst sinds tijden en dat beviel goed. Hoewel de fluitende vogeltjes die ik tussen de liedjes door hoorde, toch ook wel fijn zijn. Maar kan me voorstellen dat ik het afwissel. Wat ik straks in Berlijn doe, weet ik nog niet.

De route startte vandaag aan de overkant van het IJ (eerst met het Oostveer dus), via de Nieuwdammerdijk, de Schellingwoudebrug, de Amsterdamse Brug, de Nesciobrug en terug naar huis. Donderdag ga ik weer, maar dan hoef ik er maar 8.

12 km | totaal 143 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s