#32 Top dinsdagavondloopje

Superfijn gelopen vanavond! Het ging echt top. Ik ben naar het Westerpark gerend, om de gashouder en weer terug. Iets meer dan 12 kilometer.

Op de heenweg liep ik over de Jan Schaeferbrug. Er kwamen allemaal hulpdiensten aan; er bleek een man van de brug gevallen (gesprongen?) te zijn. Ik stond naast de politie en kon hem zien liggen op de betonnen pijler, helemaal bebloed rond zijn hoofd. Als ik goed had opgelet, had ik het kunnen zien gebeuren. Ik liep immers over het Javaeiland naar de brug toe. Maar heb natuurlijk niets gezien.

Ik weet niet waarom het zo goed ging vandaag. Misschien omdat ik geen hakken aan had overdag, maar gympen? Helaas heb ik mijn nieuwe schoenen nog niet aan gehad. Ik was compleet nat geregend op de fiets en vond het zonde ze aan te doen met regen. Uiteindelijk was het tijdens het rennen droog. Nu ja, ik mag nog genoeg trainingsrondjes lopen. Woop, woop, ik voel me goed zeg!

12 km | totaal 291 km | 60,1 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s