#34 Rondje Prinsengracht

Vanavond 11 kilometer gelopen. Achter het station langs, over de Prinsengracht en via de Sarphatistraat en de Czaar Peter terug naar huis.

De eerste zeven kilometer had ik behoorlijk zware kuiten, daarna ging het wel weer. Verder valt er weinig te melden over deze training. Behalve dat ik door allerlei afspraken alleen vanavond kan lopen en dan pas het weekend weer. Ik zeg de strandtraining van zaterdag overigen af, omdat ik liever nog een duurloop doe voor de vakantie. En met twee dagen achter elkaar trainen, belast ik mijn benen te veel.

11 km | totaal 323 km | 60,1 kg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s