#43 Een aansteller, ik?

Enigszins voorzichtig heb ik vandaag 16 kilometer hardgelopen. Dat ging boven verwachting goed!

Ik ga bijna denken dat ik een enorme aansteller ben, die bij het minste of geringste een bezoekje aan de fysiotherapeut brengt. Maar waarschijnlijk is het niet verkeerd om een beetje voorzichtig te zijn. Hardlopen is nu eenmaal een enorm blessuregevoelige sport en ik wil over acht weken wel gewoon meedoen aan de marathon natuurlijk.

IMG_9785Toen ik thuis mijn spieren aan het masseren was (ter voorbereiding op de training), begon het keihard te regenen. Vlak daarna ben ik naar het Amsterdamse Bos gereden en ben gaan lopen. Via de Bosbaan naar Amstelveen, langs de Poel en weer richting Amsterdam. Het was – behalve bij de geitenboerderij – superrustig in het bos. Heel rustgevend! Ook wel een beetje spooky soms (dat krijg je ervan als je net een serie als Stranger Things hebt gekeken).

Ik voelde mijn scheenbeen heel even, maar het ging eigenlijk supergoed! Heb het toch maar bij 16 km gehouden, maar kan niet wachten om volgende week écht ver te lopen (24 km, zo lang liep ik nog nooit).

16 km | totaal 407 km | 59,6 kg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s