#45 Verdwaald in het Flevopark

Omdat het vanavond weekend is (morgen vrij!), leek het me verstandig ’s ochtends te gaan lopen. Voor het geval ik aan het eind van de dag geen zin meer heb.

Het was heerlijk hardloopweer en ik wilde zo’n 8 kilometer doen vandaag. Voor de afwisseling deed ik niet het rondje Oost, maar liep via de Amsterdamse brug en langs camping Zeeburg naar IJburg. Via de Nesciobrug en het Flevopark naar huis. Het Flevopark ken ik echter niet zo goed, dus ik liep er bij de Joodse begraafplaats uit en zag op een kaart bij de uitgang dat dit niet de weg naar huis was… Weer terug, links aangehouden en daar herkende ik het weer. Ik heb het al eerder genoemd, maar het Flevopark is echt prachtig. Helemaal zo ’s ochtends vroeg.

Het lopen ging heel goed en ik heb mijn scheenbeen de hele dag niet gevoeld. Ondanks de hakken waar ik op liep. De fysiotherapeut heeft vanavond mijn onderbeen gemasseerd (behoorlijk pijnlijk!) en ik hoef pas weer terug te komen als ik last heb.

Zondag dus mijn eerste lange lange duurloop. Een aantal mensen uit het marathonclubje gaat samen lopen en ik sluit me daarbij aan. Voor het eerst zo’n 2,5 uur achter elkaar rennen…

10 km | totaal 425 km | 59,6 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s