#62 Minirondje vanwege kuit

Vanmorgen vroeg een kort rondje hardgelopen. Omdat mijn kuit zeer bleef doen, ben ik woensdagochtend naar de fysio gegaan. Met een naald heeft ze in mijn kuitspier geprikt (dry needling; had er nog nooit van gehoord) en dat hielp wel.

Toch had ik vandaag nog wel last, dus in plaats van 8 heb ik rustig 5 kilometer gelopen. Van de week heb ik overigens een training overgeslagen, om mijn kuit wat rust te geven. Vreemd genoeg raak ik er nu minder van in paniek dan een paar weken geleden met mijn scheenbeen. Toen moest ik nog beginnen aan de lange afstanden en nu staat er eigenlijk nog maar eentje op het programma. En als mijn kuit volgende week zeer doet, is dat wel vervelend, maar ik kan er wel mee lopen. Achteraf zal dan wel blijken dat dat niet verstandig is, maar goed.

img_2797Ik heb nog even de laatste voedingsmiddelen besteld. Vanaf maandag elke dag een (supergeconcentreerd) flesje bietensap van Beet-it (tip van de fysio; dan hoef ik tenminste niet elke dag een halve liter van dat spul te drinken). Andere tip: elke dag een komkommer eten, vanwege het vocht. Okaaaay… gaan we doen! Heb HelloFresh voor deze week afgezegd; koolhydraten stapelen, dus zelf maar bedenken wat we gaan eten.

Dit filmpje zag ik van de week. Zin in!! Ik krijg wel elke keer dat ik aan volgende week zondag denk een zenuwscheut door mijn buik. Nog acht nachtjes.

5 km | totaal 650 km | 59,3 kg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s