#14 Superlekker gerend naar IJburg

Zo, dat was een fijne training! Ik heb nog nooit zo lekker gelopen.

De afgelopen twee weken heb ik een beetje verzaakt… Ben wel een paar keer gegaan, maar zeker niet drie keer per week. Dus wilde ik vandaag per se wel. Het weer was prachtig: koud, strakblauwe lucht. Ik ben naar IJburg gelopen en weer terug, in totaal bijna 16 km.

schermafbeelding-2016-12-04-om-16-50-21Het lopen ging waanzinnig goed. Ik liep constant onder de 6 minuten per kilometer en was na afloop helemaal niet moe. Het voelt alsof ik in topconditie ben. Heel lekker is dat. En ik denk dat de woensdagavondtrainingen op snelheid zoden aan de dijk zetten. Fijn!

16 km | totaal 106 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s