#15 Training op het eiland

Heerlijk getraind! Sprintje de Jan Schaeferbrug op en fartlekken naar Hannekes Boom en terug.

Het weer was prima (veel minder koud dan eerder deze week) en de training was leuk. We hebben een sprintje getrokken de Jan Schaeferbrug op (23 seconden) en daarna zijn we gaan intervallen. 40 seconden ruim in zone 4 en dan 20 seconden dribbelen (zone 2). We begonnen aan de overkant van Pakhuis de Zwijger (de Dijksgracht, denk ik). Via Hannekes Boom en de bowlingbaan terug via de Piet Heinkade.

Was zwaar, maar superlekker. Echt leuk ook om met zo’n groepje te rennen. Ik heb me trouwens ingeschreven voor de Vondelparkloop (10 km, 15 januari), City Pier City (Den Haag, 21 km, 12 maart) en de Zandvoort Circuit Run (12 km, 26 maart). In Zandvoort kun je voor het eerst ook een halve marathon lopen. Die gaat echter 7 kilometer over het strand en bovendien is het twee weken voor de marathon van Parijs. Dus twee redenen om het die dag lekker bij 12 km te houden.

5 km | totaal 111 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s