#39 Het hakt er toch in, kennelijk…

Die paar dagen griep en daarna drie dagen keihard werken, zijn slecht voor mijn conditie zeg. We hadden een zware training op het eiland, dus het was best heftig.

Schermafbeelding 2017-02-22 om 21.57.02.pngPas aan het einde kreeg ik het gevoel dat ik er een beetje in kwam. Eenmaal thuis stuurde Asics een e-mail dat ik qua schema inmiddels in de wedstrijdsimulatiefase ben beland. Zo voelt het helemaal niet! Ik heb het idee dat ik veel minder train dan voor Berlijn. Ook omdat ik toen twee keer door de week liep en soms ’s ochtends vroeg.

Uiteindelijk valt het wel mee, denk ik (hoop ik). Zondag ga ik 28 kilometer lopen. We gaan een weekendje met de familie naar Callantsoog en ik heb al een mooie route door de duinen en over het strand uitgezocht. Het wordt superslecht weer, veel wind en regen, maar met een beetje mazzel is het zondagochtend een paar uurtjes droog. Net als vanavond, het waaide wel flink maar anders dan de rest van de dag regende het niet.

10 km | totaal 390 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s