#50 Training in het Oosterpark

Alweer de laatste woensdagavondtraining van deze cursus. Ik heb besloten jaarlid te worden van Running Holland, zodat ik door kan blijven trainen. Vind het toch wel erg leuk om met zo’n groepje hard te lopen en iets van techniek mee te krijgen (én te merken dat ik sneller word!).

Intussen heb ik besloten dit najaar weer een marathon te gaan lopen. In Frankfurt, zodat mijn familie (die in Duitsland woont) me kan komen aanmoedigen. Ik sluit me in mei aan bij een nieuw marathontrainingsclubje in het Amsterdamse Bos (begint 1 april al). Ik heb me nog niet ingeschreven voor Frankfurt (29 oktober), dat doe ik na Parijs wel. Luc en ik hebben ons van de week ook al ingeschreven voor de Dam tot Damloop, op 17 september. Voorafgaand aan Berlijn paste dat niet in mijn schema, maar nu wel. Leuk! Kunnen Luc en ik een wedstrijdje doen. Hij is tijdens de Dam tot Dam altijd sneller geweest, maar nu…

De training ging vanavond prima. Ik heb – op advies van de trainer – niet meegedaan met intervallen, maar heb lekker rondjes gelopen in het Oosterpark. Het was heerlijk weer, dus toch fijn getraind. De laatste weken voor Parijs zijn ingegaan. Ik heb er zin in!

10 km | totaal 568 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s