Training #3 In de regen

Als ik geen doel had gehad zoals de marathon in september, dan was ik dit weekend niet gaan hardlopen. Vrijdag werkte ik thuis, maar moest ik zoveel doen, dat het er niet van kwam. Zaterdag was er wel tijd, maar we gingen ’s middags naar mijn ouders in Geeste, dus het werd wat krap. Toen we zondagmiddag terug uit Duitsland kwamen, moest ik dus wel. Ondanks de kou en de regen.

training 3Uiteraard achteraf heel fijn dat ik toch gegaan ben. Hoewel ik na 5 kilometer pijn aan de buitenkant van mijn rechterknie kreeg. In het verleden al vaker gehad, maar nu ben ik er 2 kilometer later (toen ik opnieuw langs huis kwam) maar mee gestopt. Ik kan de komende maanden nog zoveel kilometers lopen… Dat is trouwens mijn grootste angst: dat ik geblesseerd raak en een tijdje niet kan trainen. Rustig aan opbouwen dus maar. Nu in bad en daarna tapas van Marley Spoon en een glas wijn voor Valentijn!

7 km | totaal 20 km | 59,7 kg | gem. HS 158

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s