Maratón Valencia: een aanrader!

Afgelopen zondag liep ik in de Spaanse stad Valencia de marathon. Mooi parcours, strakke organisatie en lekker weer. Net iets te warm voor 1 december wat mij betreft… Al leverde het natuurlijk mooie plaatjes op en het is beter dan 42 kilometer in de regen lopen.

Na Berlijn, Parijs, Frankfurt, Amsterdam en Rotterdam was dit mijn zesde marathon sinds september 2016. En jawel, ik liep opnieuw een PR: 4:11:04. Ik hoop ooit sub4 te lopen, maar of dat erin zit? In Rotterdam, op 5 april 2020, ga ik er weer voor!

De finishlocatie van Valencia is fenomenaal, bekijk dit filmpje maar (en zoek mij op, in het roze ;)):

Advertentie

2 gedachtes over “Maratón Valencia: een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s